Antena 3 CNN Life Secretele pe care angajaţii hotelurilor nu vi le vor spune niciodată în faţă. Cum obții un preț mai bun pentru o cameră

Secretele pe care angajaţii hotelurilor nu vi le vor spune niciodată în faţă. Cum obții un preț mai bun pentru o cameră

Secretele pe care angajaţii hotelurilor nu vi le vor spune niciodată în faţă. Cum obții un preț mai bun pentru o cameră
Sursa foto: foto: Pexels.com
09 Mai 2018   •   14:43

Având în vedere cât de mulţi oameni se cazează de obicei la hotel, este normal să te întrebi ce se întâmplă înainte de a-ţi lua camera în primire.

Cei mai potriviţi oameni pe care îi putem întreba cum decurge exact acest proces sunt operatorii care stau la biroul de cazare şi menajerele, notează site-ul „Women's Health“.

Camera ta probabil nu este atât de curată pe cât pare „Menajerele au de curăţat o mulţime de camere în fiecare zi şi trebuie să facă în aşa fel încât acestea să fie gata în intervalul de cazare-decazare. De obicei, asta înseamnă că anumite activităţi nu se fac zilnic, pentru a ţine pasul cu cererea. Cearceafurile sunt spălate zilnic, dar păturile sunt spălate doar o dată pe săptămână, iar cuverturile abia dacă sunt spălate o dată pe lună, câteodată chiar şi mai mult de atât dacă acestea nu au pete vizibile.

Atunci când îţi faci rezervare, cere un set complet de aşternuturi pentru pat. Telecomanda este probabil ultimul obiect care se curăţă într-o cameră. De asemenea, eu aş folosi paharele din plastic, deoarece cele de sticlă strălucesc, de obicei, din cauza luciului de la mobilă“, transmite Britt, o fostă menajeră din Kansas.

Pentru tarife mai bune, sună direct la hotel „Site-urile de rezervări online sunt convenabile, dar ai mai multe şanse pentru a prinde un tarif mai mic dacă suni direct la hotel. Hotelurile plătesc un comision de 25% pentru aceste site-uri, astfel majoritatea sunt capabile să îţi ofere un preţ mai mic doar dacă întrebi“, spune Maggie, funcţionar de birou din New York. 6

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close