Antena 3 CNN Life Știinţă Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului și șansa unui NOU ÎNCEPUT

Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului și șansa unui NOU ÎNCEPUT

Eclipsa de la 20 martie 2015, EVENIMENTUL ASTROLOGIC al anului și șansa unui NOU ÎNCEPUT
Sursa foto: Foto: galleryhip.com
19 Mar 2015   •   10:52

Echinocțiul de primăvară de anul acesta este completat de energia lunii noi, dar și de cea a unei eclipse parțiale de soare. Din punct de vedere astrologic, vorbim de un triplu moment, propice unui nou început. Este vorba de un eveniment extrem de rar, ce se petrece o dată la mai mult de 11.000 de ani. Ca punct de reper, ultima eclipsă solară care a coincis cu momentul de echinocțiu a avut loc la 20 martie 1662, dar atunci nu a fost vorba și despre o lună nouă, așa că este bine să nu ratăm cumulul de energii benefice pe care îl aduce acesta, sunt foarte mari șanse să nu mai prindem ceva asemănător.

Eclipsa parţială de Soare de vineri va începe în jurul orei 10:40, va avea maxima în jurul orei 11:56 şi se va încheia la 13:05, cu o durată medie pentru România de două ore şi 20 de minute.

De-a lungul istoriei eclipsele au fost așteptate cu teamă, fiind privite ca semne rele, mai ales de către lideri, sau diverse interpretări fatidice ale unor astrologi. De altfel, există nenumărate legende și mituri legate de dispariția “bilei de foc de pe cer”, de la cele legate de vârcolaci până la cele legate de un Dumnezeu supărat pe oameni.

Poate ar fi mai util să înțelegem că “influențele corpurilor cerești” sunt simple energii, să privim acest moment ca o oportunitate deschizătoare de noi drumuri pentru că, în fond, eclipsele de soare nu sunt altceva decât momente în care deciziile nu mai sunt dictate de ego.

Dacă aţi simţit în ultimul timp tendinţa de a o lua de la zero, acum este momentul să o faceţi.

Intrarea în acest nou ciclu astrologic vine cu multă susţinere pentru proiecte noi, pentru că echinocţiul, la care se adaugă luna nouă, marchează un nou început, o dată cu trecerea Soarelui în prima zodie a horoscopului, pionierul Berbec.

Să nu omitem și alte elemente speciale ale acestei perioade, cum ar fi influența înțeleptului din zodiac, planeta Saturn. În mers aparent retrograd, “profesorul” ne invită să fim responsabili, maturi, stabili şi să ne facem lecţiile, pentru că toţi suntem aici pentru a învăţa.

El ne dă energie pentru a urmări cu consecvență scopurile propuse și mai ales pentru a face primul pas în împlinirea viselor, indiferent cât de mari sunt ele.

20 martie 2015 este, așadar, un moment bun pentru a începe proiecte noi, pentru a fi sinceri cu noi, pentru a ne înţelege mai bine și, deci, pentru a-i înțelege și pe ceilalți mai bine.


 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close