Antena 3 CNN Life Zodiile și banii. Cum se raportează fiecare zodie la bani și de ce folosesc miliardarii astrologia

Zodiile și banii. Cum se raportează fiecare zodie la bani și de ce folosesc miliardarii astrologia

Zodiile și banii. Cum se raportează fiecare zodie la bani și de ce folosesc miliardarii astrologia
Sursa foto: Foto: www.bestlifestyle.us
02 Mai 2015   •   14:54

Bancherul american J.P.Morgan, fondatorul unui imperiu de legendă, a spus la un moment că milionarii nu folosesc astrologia, dar miliardarii o folosesc. De altfel, mai multe personalități marcante ale istoriei au recunoscut că studiază astrologie sau apelează la consultanță de acest tip, pentru a înțelege mai bine anumite momente.

Dar să vedem cum se raportează fiecare zodie la bani, după cum ne-a explicat consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la emisiunea Income, de la Antena 3.

Din punct de vedere financiar, cele mai competente zodii sunt, evident, cele de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii au nevoie de bani pentru a considera ca au o viata de succes, fiind capabili, de consecvență, muncă susținută și organizare inteligentă a resurselor.
 
Taurul are lipici la bani, este zodia care știe când să tragă pentru a-I face dar și când să se retragă pentru a culege roadele muncii sale, alături de cei dragi. Taurul este de altfel o zodie generoasă, căreia ii place sa îi ajute și pe altii. El munceste cu deosebita tragere de inima mai ales cand stie ca la sfarsitul zilei se va bucura de stabilitatea materiala si financiara de care are atata nevoie.
 
Fecioarele au o disciplină interioară perfectă, “la linie”, exact cum le place lor totul în viață, aranjat și organizat. Fecioarele au o putere fantastică de a monitoriza fiecare cheltuială, de a ține evidența clară a fiecărui bănuț, unde s-a dus, când s-a dus, în ce scop. Pentru ele banii nu sunt un scop sau un mijloc, ci o necessitate fara de care viata lor nu ar mai fi pe cat de perfecta si-o doresc.
 
Capricornii sunt maeștrii în a folosi bani. Ei știu că banii reprezintă o resursă în sine, care trebuie să circule, dar doar unde vor si cum vor ei. Și cum cariera este, de obicei, punctul în care Capricornii investesc cel mai mult, de acolo se si asteapta sa castige. Un Capricorn clasic s-ar putea transforma, peste noapte, din angajat în acționar. De altfel, ei nu cheltuie bani, ei investesc.
 
Zodiile de aer sunt mai puțin atașate de ideeea de bani, dar s-ar putea atașa mai repede de ideea de a avea bani, din diverse motive. Dar să explicăm:
 
Gemenii au, de obicei, mai multe surse din care fac bani. Reușesc să scape de ei la fel de repede pe cât îi fac. Având tendința naturală de a vorbi mult, pot fi foarte buni în vânzări, sau se pot folosi de abilitățile lor oratorice pentru a îi convinge pe superiori că merită o mărire.
 
Pentru Balanțe banii reprezintă un mijloc de a păstra o viata sociala activa. Rareori se vor arunca în proiecte singuri caci au nevoie mereu de un coechipier sau asociat. Balantele cheltuiesc mult pe micile lor proiecte care tin de arta, moda, amenajarea locuintei, frumos in general.
 
Vărsătorii sunt interesați de bani în măsura în care le asigură libertatea și independența de care au nevoie, dar de obicei au și tendința să investească masiv în tot ce înseamnă gadget-uri, calculatoare, tehnologie. Le place insa foarte mult sa dea bani celor care au nevoie, sa fie protectorii din umbra.
 
Zodiile de foc fac bani și îi transformă în cenușă într-o clipită. Acelaşi tip de energie şi ambiţie cu care fac bani se reflectă şi în achiziţiile lor, având în vedere că vor, de obicei, să fie primii în orice şi sunt foarte activi.
 
Berbecii sunt cei care încep afacerile, cei care au idei bune de afaceri, dar care au nevoie de susţinere pentru a duce un proiect până la capăt. Vor căuta să facă bani din mai multe proiecte eventual, doar pentru a dovedi că se poate. Nu banul în sine este un scop, ci titlul de „cel mai bun” la capitolul respectiv.
 
Leii sunt rafinaţii zodiacului când vine vorba de bani. Pe cât de uşor fac bani, pe atât de uşor îi dau pe tot ce este mai scump. De multe ori au tendinţa să cumpere până se apropie de fundul sacului, dar la fel de repede îşi mai găsesc o sursă de bani. Nici nu se poate spune că trebuie să muncească asiduu pentru ei, Leii reuşind să atragă, cumva, bani în jurul lor.
 
Săgetătorii înţeleg cel mai bine natura fluidă a banului şi nu îşi pun problema neapărat că rămân fără. De altfel, nici nu prea apar astfel de momente, pentru că Săgetatorul, în căutarea sa de experienţe noi tot timpul, găseşte cumva o sursă de a face bani şi, de obicei, preferă să îi cheltuie în excursii. Ştiţi acele poveşti cu oamenii care au vândut tot şi au plecat să vadă lumea? Cel mai probabil aceştia sunt Săgetătorii.
 
Zodiile de apă sunt ceva mai îndepărtate de bani, nu pentru că nu vor să îi facă, ci pentru că banii pentru acestea sunt doar un mijloc de a-şi atinge nişte vise şi idealuri. Aceste zodii sunt mânate în primul rând de emoţie, absenţa banilor şi unele situaţii delicate îi pot transforma în adevărate „maşini” de făcut bani.
 
Racii au capacitatea să facă, să strângă şi să investească bani în cel mai bun mod cu putinţă. De altfel, mulţi dintre ei ar fi mult mai bogaţi, dacă ar învăţa să îşi înţeleagă emoţiile, care de multe ori îi pot arunca în nişte caruseluri mai puţin productive. Au nevoie de bani pentru a-si sustine caminul si familia si asta ii motiveaza mereu.
 
Scorpionii percep banii ca pe un alt fel de putere. Secretoşi şi jucători din fire, Scorpionii au mereu un plan şi înţeleg foarte bine că indiferent cât de sus ajung, pot ajunge înapoi la zero foarte uşor. Şi nu regretă, pentru că întotdeauna vor găsi resurse să ajungă înapoi în vârf. Ei stiu sa foloseasca foarte bine si banii altora pe care ii investesc cu castig.
 
Peştii sunt artiştii zodiacului când vine vorba de bani. Nu îi iau, îi caută rar şi atunci o fac doar pentru alţii sau pentru cauze mai înalte decât ei. De altfel, pot sacrifica tot ce au adunat în numele iubirii şi e greu să înţelegem cum se raportează Peştii la bani, tocmai pentru că, de multe ori, nici ei nu ştiu exact.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close