Antena 3 CNN Politică Avocatul lui Firea, veşti PROASTE pentru Băsescu

Avocatul lui Firea, veşti PROASTE pentru Băsescu

Avocatul lui Firea, veşti PROASTE pentru Băsescu
de M.Z.    |    03 Ian 2015   •   19:39

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, îi aduce veşti proaste fostului preşedinte Traian Băsescu. Apărătorul senatoarei PSD este de părere că, în următoarele 3-4 luni, va fi o soluţie în dosarul pe care "vocea" social-democraţilor l-a deschis lui Băsescu, pe care îl acuză de şantaj.

"Mie îmi face impresia că, într-un regim de normalitate, până la Paşte vom avea chiar o soluţie. Prezenţa sa (a lui Traian Băsescu - n.r.) este obligatorie, trebuie să dea o declaraţie personală. Domnul Băsescu, cu şmecheria cunoscută, a declarat imediat că s-a aflat în perimetrul unei declaraţii politice, s-a gândit că soţul doamnei Firea ar putea să plece la alte doamne şi aşa mai departe. Ori toate aceste chestii de cârciumă nu ţin în justiţie. (...)Declaraţie politică trebuie să fie în cadrul atribuţiilor sale de serviciu. Îl invit să-mi demonstreze că în atribuţiile de serviciu ale preşedintelui României stau şi amenintarea şi şantajarea unui senator", a declarat Lucian Bolcaş, sâmbătă, la emisiunea Ediţie de week-end, de la Antena 3.

Procurorii au redeschis, pe 30 decembrie, dosarul în care senatoarea PSD Gabriela Firea îl acuză pe fostul preşedinte de şantaj. Purtătoarea cu cuvânt a PSD este reprezentată în instanţă de avocatul Lucian Bolcaş.

Bolcaş susţine că Traian Băsescu va fi audiat în acest dosar, iar instanţa ar urma să dea un verdict până la Paşte.

Ameninţările preşedintelui Traian Băsescu la adresa unui parlamentar al României nu au rămas fără ecou. Plângerea penală împotriva şefului statului a fost depusă pe 14 aprilie.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

Precizarea Administraţiei prezidenţiale vine după ce, preşedintele Traian Băsescu a afirmat, la Realitatea TV, că senatorul Gabriela Firea "mai bine să se uite pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. (...) Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu.

Plângere penală pe numele lui Băsescu, după "atacul mafiot" la Firea. Preşedintele va merge la închisoare

Firea, după ameninţarea lui Băsescu: Mă tem pentru familia mea, dar îmi fac datoria. Soţul meu nu are niciun dosar

 
Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.


×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas Gabriela Firea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close