x close

Fii alături de noi!

Traian Băsescu susţine că Antena 3 este de vină pentru condamnarea fratelui său

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   10:17
Traian Băsescu spune că doar Antena 3 este de vină pentru condamnarea fratelui său. Mai mult, într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte pune presiune pe magistraţii care judecă recursul. 
 
Mircea Băsescu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia nu este însă definitivă. Membrii familiei Anghel au primit şi ei pedepse între 4 ani şi jumătate şi 13 ani, pentru că şi-au cerut banii înapoi. 
 
Deşi procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani pentru Mircea Băsescu, magistraţii au considerat suficient ca fratele fostului preşedinte să stea 4 ani în închisoare.
 
Acum, familia Bercea a rămas cu sentinţe superioare celei primite de Mircea Băsescu, dar şi cu banii luaţi, căci justiţia a decis să confişte 265.000 de euro, care vor merge la stat. 
 
Iar fostul preşedinte a trecut din nou la atac. După ce le-a spus judecătorilor de la Curtea de Apel ce sentinţă să dea, a dat vina tot pe Antena 3.
 
Nemulţumit de sentinţă, Mircea Băsescu face recurs. Mai mult, avocatul său spune că nu ştie pe ce se bazează decizia instanţei. De cealaltă parte, avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, este convins că procurorii vor face recurs la această condamnare. 
 
De altfel si familia Bercea va face recurs şi la decizia de confiscare a celor 265.000 de euro.
 
poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati