x close

Fii alături de noi!

Traian Băsescu susţine că Antena 3 este de vină pentru condamnarea fratelui său

de G.S.   •   09 Ian 2016   •   10:17
Traian Băsescu spune că doar Antena 3 este de vină pentru condamnarea fratelui său. Mai mult, într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte pune presiune pe magistraţii care judecă recursul. 
 
Mircea Băsescu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia nu este însă definitivă. Membrii familiei Anghel au primit şi ei pedepse între 4 ani şi jumătate şi 13 ani, pentru că şi-au cerut banii înapoi. 
 
Deşi procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani pentru Mircea Băsescu, magistraţii au considerat suficient ca fratele fostului preşedinte să stea 4 ani în închisoare.
 
Acum, familia Bercea a rămas cu sentinţe superioare celei primite de Mircea Băsescu, dar şi cu banii luaţi, căci justiţia a decis să confişte 265.000 de euro, care vor merge la stat. 
 
Iar fostul preşedinte a trecut din nou la atac. După ce le-a spus judecătorilor de la Curtea de Apel ce sentinţă să dea, a dat vina tot pe Antena 3.
 
Nemulţumit de sentinţă, Mircea Băsescu face recurs. Mai mult, avocatul său spune că nu ştie pe ce se bazează decizia instanţei. De cealaltă parte, avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, este convins că procurorii vor face recurs la această condamnare. 
 
De altfel si familia Bercea va face recurs şi la decizia de confiscare a celor 265.000 de euro.
 
poza

Show

Problemele nu se mai termină pentru ea! Lora va ajunge din nou la spital

Momente dificile pentru Lora. După ce a avut ceva probleme de sănătate cu ea și cu mama sa, acum vedeta va ajunge din nou la spital, scrie Libertatea. De data aceasta pentru iubitul ei. Ionuț Ghenu a fost...

28 Sep 2016  •  16:15

sati