Antena 3 CNN Politică Ce spune Dragnea despre impozitarea autoconsumului, idee lansată de fostul ministru Vosganian

Ce spune Dragnea despre impozitarea autoconsumului, idee lansată de fostul ministru Vosganian

Ce spune Dragnea despre impozitarea autoconsumului, idee lansată de fostul ministru Vosganian
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
de M.Z.    |    09 Oct 2017   •   18:26

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat luni la afirmaţiile făcute de fostul ministru al Economiei şi deputat ALDE Varujan Vosganian, conform cărora fiecare ou consumat în gospodărie păgubeşte bugetul statului cu 50 de bani, spunând că nu poate fi de acord cu aşa ceva ”cu toate riscurile”.

”Nu, cu asta nu sunt de acord, cu toate riscurile”, a răspuns Liviu Dragnea întrebat cum vede afirmaţia colegului său din ALDE, Varujan Vosganian, potrivit news.ro.

Chestionat în continuare dacă este de acord cu impozitarea autoconsumului, liderul PSD a evitat să se pronunţe. ”Nu ştiu asta, trebuie să vedem ce ne propune Guvernul sau Ministerul Finanţelor. N-am văzut postarea domnului Vosganian şi trebuie să explice dumnealui. Eu îl ştiu un economist bun”, a precizat Dragnea.

Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei, a stârnit controverse după ce în urmă cu câteva zile a scris pe Facebook că statul pierde "multe miliarde de lei" din cauza gospodăriilor mici, orientate spre autoconsum. "Fiecare ou mâncat de la găina din curte văduveşte bugetul de cincizeci de bani!”, a spus Vosganian.
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Varujan Vosganian ou
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close