Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Băsescu, dictatorul Europei şi al Rusiei

Dan Voiculescu: Băsescu, dictatorul Europei şi al Rusiei

Dan Voiculescu: Băsescu, dictatorul Europei şi al Rusiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Iul 2014   •   09:51

Înainte de plecarea de la Cotroceni, Traian Băsescu continuă să facă rău românilor, iar tendinţele lui dictatoriale se manifestă acum şi în relaţiile externe, lucru care afectează grav imaginea ţării noastre. 

 
Dan Voiculescu atrage atenţia unor instituţii de presă să nu mai contribuie la acţiunile periculoase ale preşedintelui, care a început să îşi atace şi partenerii europeni, în campania lui anti-rusă.
 
După ce şi-a construit un sistem dictatorial în România, Traian Băsescu încearcă să-şi impună ideile, în mod agresiv, şi în faţa Europei şi a Rusiei scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal.
 
"E ridicol ca un om de o dimensiune atât de mică să judece public partenerii europeni situandu-se, în acelaşi timp, pe pozitii anti-europene şi anti-ruseşti", spune preşedintele fondator al PC.
 
Dan Voiculescu atrage atenţia că unele publicaţii fac un joc periculos prin susţinerea opiniilor lui Traian Băsescu.
 
"Este regretabil că instituţii de presă care se doresc a fi considerate independente contribuie la acţiunea periculoasă a lui Traian Băsescu (ziarul Adevărul, titlu: , Evenimentul zilei, titlu: Ion Cristoiu - ). (...) Un alt imoral, Dan Andronic precizează în editorialul său: ", spune Dan Voiculescu. 
 
Fondatorul Partidului Conservator este convins că preşedintele va continua să facă rău României atât prin informaţiile cu care poate şantaja persoane fizice din România, cât şi prin atitudinea pe care o vor avea statele europene faţă de el, după terminarea mandatului.
 
"Băsescu se doreşte lider mondial în disputa cu Barack Obama, Angela Merkel şi Vladimir Putin fără a realiza cât de ridicol este, dar mai ales, în ceea ce ne priveşte pe toţi, cât de mult rău poate face acestui popor," scrie Dan Voiculescu pe blog.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close