Antena 3 CNN Politică De ce nu s-a dus Traian Băsescu la inundaţii

De ce nu s-a dus Traian Băsescu la inundaţii

De ce nu s-a dus Traian Băsescu la inundaţii
Sursa foto: Foto: facebook.com/victor.ponta
de M.Z.    |    23 Apr 2014   •   18:16
Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea au fost penibili în Teleorman, când au mers la oamenii loviţi de inundaţii, a spus, miercuri, preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului dezvăluie că ar fi vrut să sară de Paşte în elicopter să meargă în localităţile afectate, dar a fost sfătuit să renunţe şi să lase pe alţii să "politizeze" inundaţiile.

"În ziua de Paşte am vrut să sar în elicopter şi să mă duc în Giurgiu şi Teleorman. M-am consultat şi cu consilierii, dar mi-au spus că va fi tărăboi, se politizează inundaţiile şi să las Guvernul să ia deciziile ce trebuie luate (...). Dumnezeu nu bate cu parul. Să îl vezi pe Dragnea în Teleorman, unde a fost 16 ani preşedinte de CJ şi prefect şi să spună ce ar trebui făcut este jenant, arată până unde merge făţărnicia baronilor.
 
Orice intervenţie a Guvernului e binevenită. Modul cum au făcut-o a fost penibil, cu barca gonflabilă trasă de ofiţeri şi subofiţeri. Mai rămânea să le pună nişte d-alea să îi ducă ca pe împăraţi. Frate, când te duci la inundaţii, te poţi uda până la chiloţi, păşeşti pe unde păşeşte şi omul din comună, oamenii prin apa aia au circulat ca să salveze ce pot salva", a spus preşedintele Traian Băsescu, miercuri, la Adevărul Live.

Declaraţiile şefului statului au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Citiţi şi Băsescu face portretul-robot al viitorului preşedinte: Daniel Morar se încadrează

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close