Antena 3 CNN Politică Deputatul PMP acuzat că a inflamat spiritele pe Aeroportul Chișinău: „Reacția lui Igor Dodon este exagerată!”

Deputatul PMP acuzat că a inflamat spiritele pe Aeroportul Chișinău: „Reacția lui Igor Dodon este exagerată!”

Deputatul PMP acuzat că a inflamat spiritele pe Aeroportul Chișinău: „Reacția lui Igor Dodon este exagerată!”
Sursa foto: Foto: Constantin Codreanu/Facebook
29 Iul 2017   •   11:56

Deputatul PMP Constantin Codreanu a declarat sâmbătă, pentru News.ro, că a fost printre cei care au participat la manifestaţiile anti-Rogozin de la Aeroportul Chişinău, dar s-a exprimat într-un mod „legal şi paşnic”, iar reacţia preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, este „exagerată” şi „ruptă de realitate”.

„Evident că am fost printre cei care au participat şi care au îndemnat oamenii din Chişinău să iasă la aeroport pentru a bloca accesul lui Rogozin în Republica Moldova şi pentru a cere public declararea acestuia persona non grata. În rest, fabulaţiile domnului Dodon pleacă de la o premisă falsă, şi anume dânsul nu cunoaşte, nu a fost informat că, dincolo de faptul că sunt parlamentar român, că sunt cetăţean român, sunt şi cetăţean al Republicii Moldova”, a spus deputatul PMP.

Constantin Codreanu a ţinut să precizeze că oamenii care au protestat pe Aeroportul Chişinău s-au exprimat „într-un mod paşnic şi legal”.

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon l-a acuzat pe deputatul român Constantin Codreanu (PMP) că ar fi organizat manifestaţiile de pe Aeroportul Internaţional Chişinău faţă de vizita lui Rogozin în Republica Moldova, definind această situaţie drept "bespredel românesc pe pământ modovenesc".

×
Subiecte în articol: igor dodon România Dmitri Rogozin
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close