Antena 3 CNN Politică DNA Bucureşti anchetează acuzaţiile de trafic de influenţă în cazul Mircea Băsescu

DNA Bucureşti anchetează acuzaţiile de trafic de influenţă în cazul Mircea Băsescu

DNA Bucureşti anchetează acuzaţiile de trafic de influenţă în cazul Mircea Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Iun 2014   •   17:52
Plângerea formulată de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, împotriva fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă şi înşelăciune, a fost preluată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Bucureşti.
 
DNA a început cercetările în dosarul în care Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influenţă. Anunţul a fost făcut de Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondial, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Această plângere a fost înregistrată iniţial, săptămâna trecută, la DNA Constanţa.
 
Pe 13 iunie, Florin Anghel a depus, prin avocatul său, Pavel Abraham, o plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu, în care îl acuză pe acesta de trafic de influenţă, înşelăciune şi inducerea în eroare a organelor judiciare, în legătură cu dosarul în care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de şantaj.
 
Avocatul Pavel Abraham - care îi reprezintă pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi pe ginerele acestuia, Marius Constantin, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu - a adus la DNA Constanţa, două înregistrări audio-video ce urmează să fie evaluate de procurorii anticorupţie.

Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial au fost depuse la DNA Constanţa, pe 13 iunie
.
 
În materiale se vorbeşte despre eliberarea lui Bercea Mondial şi apare şi numele preşedintelui Traian Băsescu, după cum a precizat avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, cel care le-a şi depus la DNA.

Acuzaţiile în acest caz sunt de trafic de influenţă, înşelăciune şi inducere în eroare a organelor judiciare, potrivit avocatului.
 
Mircea Băsescu, ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să-şi retragă plângerea depusă pe numele lui

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondial a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Motivarea judecătorilor în cazul de şantaj în care e implicat Mircea Băsescu

Citiţi şi Filmul şantajului Bercea Mondial - Mircea Băsescu. Cum se contrazice fratele preşedintelui

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close