Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, aproape de excluderea din PDL. Soarta ei se va decide pe 17 august

Elena Udrea, aproape de excluderea din PDL. Soarta ei se va decide pe 17 august

Elena Udrea, aproape de excluderea din PDL. Soarta ei se va decide pe 17 august
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Aug 2013   •   19:05

Democrat-liberalii s-au săturat de Elena Udrea şi vor s-o dea afară din partid. Soarta ei va fi hotărâtă la Colegiul Director din 17 august. Biroul Permanent Naţional nu a luat nicio hotărâre în privinţa Elenei Udrea, deşi aceasta nu mai deţine vreo funcţie. 

Vasile Blaga a dat şi un ultimatum, spunând că Elena Udrea trebuie să aleagă un partid. 

 
Criticile la adresa Elenei Udrea în PDL s-au înmulţit, iar unii dintre liderii partidului îi reproşează că e duplicitară
 
În replică, Udrea spune că nu are de gând să părăsească partidul şi că PDL poate redeveni puternic numai dacă e partenerul lui Traian Băsescu.
 
"Eu tot cred că PDL poate deveni puternic şi poate fi în mijlocul unui proiect politic de centru dreapta, dar aceasta numai dacă este în stare să fie partenerul lui Traian Băsescu. (...) Poate ceea susţin eu, parteneriatul PDL cu Traian Băsescu şi unitatea dreptei, este în contradicţie cu ceea ce face şi gândeşte conducerea actuala a partidului. Dar aceasta nu înseamnă că ei au dreptate", a spus Udrea.
 
Săptămâna trecută vicepreşedintele PDL Cezar Preda a acuzat-o pe Udrea de duplicitate şi i-a cerut să se decidă repede dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară.

Citeşte şi Elena Udrea s-a apucat de cântat. Ascultă melodia "Noi suntem români", în interpretarea deputatului PDL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea vasile blaga
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close