Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis va efectua prima vizită de stat după 45 de ani în ţara în care se află cei mai mulţi români

Klaus Iohannis va efectua prima vizită de stat după 45 de ani în ţara în care se află cei mai mulţi români

Klaus Iohannis va efectua prima vizită de stat după 45 de ani în ţara în care se află cei mai mulţi români
de S.T.    |    11 Oct 2018   •   18:15

Preşedintele Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 14-17 octombrie, o vizită de stat în Italia, prima după 45 de ani, el urmând să participe şi la inaugurarea unei expoziţii dedicate comemorării a 2000 de ani de la moartea poetului latin Ovidiu.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 14-17 octombrie a.c., o vizită de stat în Republica Italiană, aceasta fiind prima vizită de stat din ultimii 45 de ani. (...) Duminică, 14 octombrie a.c., la sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, Preşedintele României va avea o întrevedere cu reprezentanţi de marcă ai cultelor religioase ortodox, greco-catolic şi romano-catolic. În cursul serii, Preşedintele Klaus Iohannis va participa la un moment simbolic al vizitei, cu încărcătură deosebită pentru relaţia bilaterală dintre cele două state – iluminarea Columnei lui Traian în culorile Drapelului României”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: romani Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close