Antena 3 CNN Politică Liderii PMP Iași vor să depună o "moțiune" împotriva șefului Consiliului Județean

Liderii PMP Iași vor să depună o "moțiune" împotriva șefului Consiliului Județean

Liderii PMP Iași vor să depună o "moțiune" împotriva șefului Consiliului Județean
Sursa foto: sursa foto: bzi.ro
18 Iun 2017   •   11:12

Liderii PMP Iasi au facut, duminică, o evaluare la un an de mandat a Consiliului Judetean Iasi. Acestia s-au aratat total nemultimiti de modul cum, Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean, a condus consiliul, si au afirmat ca acesta ar trebui sa plece din fruntea institutiei, scrie BZI.ro.

In aceste conditii, s-ar impune ca, tocmai, grupul PSD Iasi sa ceara schimbarea lui din Consiliul Judetean, iar daca nu se va intampla, Partidul Miscarea Populara, ar uma sa initieze un astfel de proiect.

"Ma astept ca PSD din Consiliul Judetean Iasi, sa initieze o mutiune mica de cenzura, impotriva presedintelui CJ. Exista precedentul de la nivelul national, avand in vedere ca in 2016, Maricel Popa a promis anumite proiecte de dezvoltare locala si nu s-a realizat nimic. (...) Avem un an in care am pierdut pasi importanti pentru dezvoltarea Iasului. Consiliul Judetean Iasi sta pe un munte de bani, bani care zac in visterie. Acei bani trebuiesc investiti intr-un proiect major." a declarat liderului grupului de consilieri judeteni ai PMP, Alin Aivanoaei.

×
Subiecte în articol: PMP
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close