Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mar 2014   •   12:58
Mircea Diaconu are la dispoziţie cinci zile pentru a strânge semnăturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor să-l ajute, Mircea Diaconu a anunţat la Antena 3 că semnăturile se strâng la Teatrul Nottara.

Mircea Diaconu a demisionat ieri din PNL, după ce liberalii au fost forţaţi de o decizie a ANI să-l scoată de pe lista candidaţilor. Diaconu a precizat că va candida ca independent pentru Parlamentul European pentru a apăra dreptul oricărui cetăţean român de a alege si de a fi ales.

Primul care a sărit în sprijinul său este senatorul Sorin Roşca Stănescu. Stănescu a anunţat că-şi pune biroul la dispoziţie pentru a susţine candidatura lui Mircea Diaconu.

Senatorul spune că toţi cei care vor să-şi exprime adeziunile sunt aşteptaţi, cu actul de identitate, în fiecare zi, la biroul său din cladirea Consiliului
Judeţean Damboviţa.

Tot la Sinteza Zilei, Radu Tudor a menţionat că aceia care vor să semneze tabelul de susţinere a candidaturii lui Mircea Diaconu o pot face descărcând de pe Facebook tabelul care poate fi completat. "Probabil sâmbătă şi duminică reprezentanţii familiei sale vor fi la Piaţa Universităţii, la Fântâni, pentru a strânge aceste tabele", a mai spus Radu Tudor.

Oana Stancu a precizat, la rândul său, că Mircea Diaconu are tot dreptul, potrivit legii, să candideze la alegerile europarlamentare. Jurnalista a declarat că va semna tabelul de susţine a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare şi a spus că domnul Diaconu nu poate fi suspectat că îşi depune candidatura pentru anumite privilegii.

 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close