Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, mișcare neașteptată pe scena politică

Mircea Geoană, mișcare neașteptată pe scena politică

Mircea Geoană, mișcare neașteptată pe scena politică
de M.Z.    |    06 Iul 2016   •   20:14

Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, fost PSD-ist, este în cărți pentru a deveni vicepreședinte al PNL.

Informația a fost dezvăluită de Radu Tudor, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, și nu a fost negată de liderul grupului PNL din Senat.

”Există informații potrivit cărora Mircea Geoană are discuții pentru o colaborare cu PNL. (...) Informațiile mele sunt că Mircea Geoană va fi vicepreședinte al PNL, coordonator cu politica externă”, a spus jurnalisul Radu Tudor.

Ioan Popa, lider al PNL, nu a negat informația spusă de jurnalist.

”BPN al PNL i-a mandatat pe cei doi copreședinți să poarte discuții cu președinții partidelor din opiziție, în afară de PSD. La nivelul Senatului am avut o colaborare bună cu Mircea Geoană și cu parlamentarii din grupul lui (...) Da, e posibil”, a spus Ioan Popa, liderul grupului PNL din Senat, miercuri, la Antena 3.

Mircea Geoană este președinte al PSRO, partid pe care l-a fondat în 2015, după ce a plecat din PSD.

Totodată, Geoană a fost președintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, președinte al Senatului din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, a fost Ambasador al României în SUA și Ministru de Externe în Guvernul Năstase.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close