Antena 3 CNN Politică PNL se plânge că nu are bani de campanie şi mizează pe moţiunea de cenzură

PNL se plânge că nu are bani de campanie şi mizează pe moţiunea de cenzură

PNL se plânge că nu are bani de campanie şi mizează pe moţiunea de cenzură
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Apr 2014   •   18:13
Mai mulţi membri ai conducerii PNL s-au plâns de faptul că nu mai au bani să facă sondaje şi, că, oricum partidul s-a prăbuşit în cifre.
 
Vineri, nai mulţi şefi locali ai liberalilor au spus că nu au bani pentru a întreţine o campanie întreagă, referindu-se la banii pe care îi are PSD sau PDL sau alte forţe politice comparabile şi, deci, vor avea de suferit în campania electorală.
 
De asemenea, liberalii mai spun că în sondajele pe care reuşesc cu greu să le facă prin judeţe, rezultatele arată că partidul s-a cam prăbuşit şi au probleme în mobilizarea propriilor membri şi motivarea lor. 
 
Prin urmare, ei discută astăzi despre moţiunea de cenzură pe care liberalii vor să o depună în Parlament, pentru care vor avea nevoie de semnăturile celor de la PDL şi PMP.
 
Liberalii vor ca această moţiune să fie discutată în Parlament înainte de alegerile europarlamentare din 25 mai, pentru a fi un fel de discuţie electorală. 
 
Chiar dacă această moţiune va cădea, PNL vrea să se bată cu PSD de le egal la egal în Parlament, astfel încât să compenseze lipsa de bani şi scorul electoral. 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL motiune de cenzura
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close