Antena 3 CNN Politică Politicienii români şi mesajele lor pentru cetăţeni, de sărbători

Politicienii români şi mesajele lor pentru cetăţeni, de sărbători

Politicienii români şi mesajele lor pentru cetăţeni, de sărbători
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Dec 2014   •   12:43
Politicienii n-au mai ales în acest an destinaţiile exotice pentru a petrece Crăciunul. Cei mai mulţi au preferat să rămână de sărbătorile de iarnă, acasă, alături de familii. Liderii politici au postat fotografii şi au transmis mesaje românilor prin intermediul reţelelor de socializare.
 
Victor Ponta face Crăciunul alături de familie. Premierul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soţia sa, Daciana Sârbu şi de fetiţa lor, Irina. Victor Ponta le urează românilor: Crăciun Fericit.
 
Tot pe Facebook a ales să transmită urările de Crăciun şi preşedintele PMP, Elena Udrea. "Crăciun fericit tuturor românilor! Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă aducă bucurie şi lumină în case şi în suflete! Să petreceţi aceste zile aşa cum vă doriţi, alături de oamenii cei mai dragi din vieţile voastre!", a scris Elena Udrea.
 
Pentru Adrian Năstase, acesta este cel mai frumos Crăciun al ultimilor ani, dup cum mărturiseşte. Fostul premier a publicat pe blog o fotografie în care apar soţia sa, Dana Năstase, şi cei doi fii ai lor, Mihnea şi Andrei, toţi îmbrăcaţi în costume de Crăciun. "Sărbătorile au adus familia împreuna. Cel mai frumos cadou adus de Moşu'", a scris Adrian Năstase.
 
Şefa PNL, Alina Goghiu, a plecat din Bucureşti spre casa părinţilor ei, la Curtea de Argeş. Pe contul de facebook a postat însă şi un mesaj de Crăciun. "Un moment de linişte, de reapropiere de cei dragi, miros de brad şi cozonaci, iar, pe fundal, colinde. Un sentiment de speranţă, un gand bun şi multă căldură sufletească. Acesta este Crăciunul pe care îl doresc românilor.", scrie Gorghiu. 
 
Există şi politicieni cărora sărbătorile n-au reuşit să le readucă optimismul în suflet.  Corneliu Vadim Tudor este unul dintre ei. ''Niciodată n-am fost mai mîhnit ca acum. Şi nu atît lipsa banilor îmi amărăşte sufletul, cît abrutizarea societăţii româneşti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare îşi vede de interesul lui.'', scrie Vadim Tudor pe pagina de Facebook. 
 

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close