Antena 3 CNN Politică Ponta: Am reţineri privind propunerea ca Rareş Bogdan să fie preşedinte-director general al TVR

Ponta: Am reţineri privind propunerea ca Rareş Bogdan să fie preşedinte-director general al TVR

Ponta: Am reţineri privind propunerea ca Rareş Bogdan să fie preşedinte-director general al TVR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   08:24

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, că are reţineri faţă de propunerea ca Rareş Bogdan să preia funcţia de preşedinte-director general al TVR, el arătând că preocuparea sa este ca TVR să cheltuie mai puţin în această perioadă dificilă.

"Propunerea pentru preşedintele-director general va aparţine PNL. Nu ştiu să existe o propunere oficială în acest moment, dar există o propunere neoficială, înţeleg, confirmată chiar de domnul Antonescu", a spus Ponta, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Întrebat dacă este vorba de Rareş Bogdan, Ponta a răspuns afirmativ.

Chestionat dacă susţine şi el această propunere, Ponta a precizat: "Dacă colegii liberali o vor face, o să să discutăm atunci".

Întrebat dacă are reţineri, Ponta a răspuns: "Evident că am reţineri. Dar nu cred că e corect să vorbim despre un alt jurnalist".

Ponta a spus că problema sa ţine de faptul că televiziunea publică a fost anul trecut practic în pragul colapsului, iar în acest moment situaţia este "extrem de gravă". El a precizat că TVR are un buget în jur de 150 de milioane de euro şi are audienţe mici.

El a spus, în contrapartidă, că Radioul public este lider de piaţă şi a făcut profit.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că au existat unele discuţii informale pentru ca omul de televiziune Rareş Bogdan să fie propus pentru şefia TVR.

Valentin Nicolau este propunerea PSD pentru şefia televiziunii publice.

Acesta îl va înlocui pe Claudiu Săftoiu, care a demisionat cu puţin timp înainte ca raportul de activitate al TVR să fie respins de Parlament.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close