Antena 3 CNN Politică Ponta: Am vrut să facem dreptate. Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii. TVA nu va creşte

Ponta: Am vrut să facem dreptate. Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii. TVA nu va creşte

Ponta: Am vrut să facem dreptate. Pe mandatul meu, nu va tăia nimeni pensii şi salarii. TVA nu va creşte
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Noi 2013   •   20:27
Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Radu Tudor, duminică seară, la emisiunea "Punctul de Întâlnire". Premierul a explicat care sunt priorităţile guvernului, ce s-a făcut şi ce se va mai face în continuare: 
 
"Priorităţile guvernării. Dreptate pensionarilor. Am reuşit acest lucru. Nu numai că le dăm înapoi, dar le şi mărim. Bugetari. Nu doar că nu tăiem salarii, dar chiar le mărim la câteva categorii ţintite, cum sunt medicii rezidenţi. Aici e vorba despre nişte burse, nu direct a salariilor. Sper să reuşim circa 150 de euro, adică exact cât au salariu în acest moment. Banii aceştia sunt, în primul rând, în semn de respect. 15.000 de medici rezidenţi care vor primi o bursă de 150 de euro."
 
"Ce bani mai avem vreau să sprijinim mărirea veniturilor. Oricum se măresc pentru TOŢI cei cu salariu minim. Profesori debutanţi. De ce? Pentru că trebuie să îi convingi pe tineri să meargă pe o carieră specială. Pentru ceilalţi - o să plătim 2 miliarde hotărâri judecătoreşti de pe vremea lui Boc. Încercăm să aducem pe toată lumea la nivel de venit cât mai apropiat."
 
"Avem nişte mari proiecte de infrastructură de care România se sufocă. Comarnic - Braşov. Vreau să continuăm Autostrada Transilvania. Sibiu - Braşov este prevăzut în următorul exerciţiu financiar. Se va lega când va fi Comarnic - Braşov. Ideea este să ai semnat Comarnic - Braşiv şi atunci are sens să continui de la Sibiu spre Braşov."
 
"Chiar am vrut să facem dreptate. Oamenilor li s-au făcut nedreptăţi. Pe mandatul meu, NU VA TĂIA NIMENI PENSII ŞI SALARII. TVA nu va creşte, nici cota unică."
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close