Antena 3 CNN Politică Ponta: Bătălia e lungă, dar nu puteam să rămânem în epoca Traian Băsescu

Ponta: Bătălia e lungă, dar nu puteam să rămânem în epoca Traian Băsescu

Ponta: Bătălia e lungă, dar nu puteam să rămânem în epoca Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Mar 2013   •   20:57

Victor Ponta, premierul României, a vorbit, joi seară, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii "Subiectiv", despre declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu.

"Eu n-am comentat foarte mult declaraţiile preşedintelui. În alte seri eram eu ţinta numărul unu, în seara aceasta preşedintele a avut ca ţintă Parlamentul(...). Preşedintele Băsescu ar vrea de fapt ca nimic să nu se schimbe. Constituţia să rămână aceeaşi, generalii să rămână cei numiţi de dânsul(...) România să rămână aşa cum a construit-o Băsescu", a spus premierul, joi seară, la Antena 3.

"Bătălia e lunga, dar evident că vom schimba România. Nu puteam să rămânem în epoca Traian Băsescu", a adăugat Victor Ponta.

Referindu-se la faptul că şeful statului a cerut Parlamentului reexaminarea modificărilor la Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, premierul a spus să legea, aşa cum a fost propusă de Parlament, spune foarte clar că "generalii pot să rămână până la 60 de ani".

"Nu cred că aveam aşa multe batalioane fără generali, mai degrabă avem generali fără batalioane(...). Marele scandal cu trădarea e o poveste. E un interes destul de mic al preşedintelui Traian Băsescu: ca nenumăraţii generali pe care domnia sa i-a înălţat în grad să mai rămână. Nu ştiu cu ce îl ajută chestia asta foarte mult, dar eu cred că asta-i singura miză. În rest, toate celelate poveşti... cu armata decapitată, nu-i problemă ", a mai spus premierul.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close