Antena 3 CNN Politică Ponta, despre noul președinte al TSD: Măcar nu e din Teleorman

Ponta, despre noul președinte al TSD: Măcar nu e din Teleorman

Ponta, despre noul președinte al TSD: Măcar nu e din Teleorman
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2017   •   22:56

Fostul premier Victor Ponta şi-a exprimat mirarea că în cadrul organizaţiei TSD se vorbeşte despre "Piraţi", şi a arătat că "măcar preşedintele TSD este singurul şef de organizaţie naţională care nu este din Teleorman", printr-o postare făcută duminică pe pagina sa de socializare.

"Am înfiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) în Noiembrie 2002 alături de 100 de tineri care îşi doreau să schimbe şi partidul şi Romania. Am fost primul preşedinte al TSD şi mă voi mândri mereu cu cei din echipa de atunci - la 'Primăvara Social Democrată' melodia noastră a fost 'Exerciţiu' a lui Valeriu Sterian. (pe atunci cred că Liviu Dragnea se pregătea să vină de pe PD la PSD ??)! Azi se vorbeşte de 'Piraţi' cu inculpaţi, baroni locali, mafioţi transpartinici, secretare şi şoferi, agramaţi şi aroganţi şi tineri chemaţi să fie doar decor pentru liderii 'Cartelului'! Nu chiar ce ne gândeam atunci. Măcar presedintele TSD este singurul şef de organizaţie naţională a PSD care nu e din Teleorman - deocamdată?", a scris Ponta pe Facebook.

Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a câştigat duminică un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei Tineretului Social-Democrat a PSD.

În cadrul congresului TSD, care a avut loc la Romexpo, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a început discursul cu o întrebare către şeful TSD, Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta, Piraţii din Caraibe? Vezi ce înseamnă să fii candidat? Adevărul e că îl ascultam pe Liviu (n.r. - deputatul Liviu Pleşoianu), şi la cum ne hăituiesc ăştia, chiar că suntem piraţi". Dragnea s-a referit la un apel adresat tinerilor de deputatul Liviu Pleşoianu, care a spus că social-democraţii pot arăta "inclusiv în stradă" că ei sunt adevărata majoritate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta TSD PSD Liviu Dragnea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close