Antena 3 CNN Politică Ponta îi răspunde lui Iohannis: Vom respinge marţi Legea amnistiei şi încuviinţările

Ponta îi răspunde lui Iohannis: Vom respinge marţi Legea amnistiei şi încuviinţările

Ponta îi răspunde lui Iohannis: Vom respinge marţi Legea amnistiei şi încuviinţările
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   15:57

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că reprezentanţii PSD şi ai celorlalte formaţiuni din coaliţie vor vota, marţi, în Parlament, pentru "respingerea definitivă" a legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei.

"Primul mesaj care trebuie să îl dăm este chiar mâine, în Camera Deputaţilor. Am vorbit şi în Camera Deputaţilor, cu domnul Zgonea, cu liderul grupului parlamentar, domnul Neacşu, şi, aşa cum am spus săptămâna trecută, în dezbatarea cu Klaus Iohannis, mâine (marţi - n.r.), nu doar cei de la PSD, ci şi toţi din coaliţie, vom vota pentru respingerea definitivă a legii amnistiei şi graţierii şi binenţeles pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei", a spus Ponta.

Klaus Iohannis a cerut Parlamentului, luni, ca în ziua următoare să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice, adăugând că trebui luate în serios toate solicitările din partea justiţiei care se referă la parlamentari şi să le încuviinţeze.

România are un nou preşedinte. Klaus Iohannis a întors rezultatele din primul tur al prezidenţialelor şi conform rezultatelor parţiale făcute publice de Biroul Electoral Central a câştigat cursa pentru Cotroceni cu 54,50%. La scurt timp după ce înfrângerea a fost recunoscută şi de Victor Ponta, Iohannis a mers în piaţa Universităţii pentru a face o baie de mulţime.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close