Antena 3 CNN Politică Preşedintele PNL ameninţă cu ruperea USL. Ponta: Dacă Antonescu vrea, să rupă USL! Eu nu vreau

Preşedintele PNL ameninţă cu ruperea USL. Ponta: Dacă Antonescu vrea, să rupă USL! Eu nu vreau

Preşedintele PNL ameninţă cu ruperea USL. Ponta: Dacă Antonescu vrea, să rupă USL! Eu nu vreau
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Dec 2013   •   17:16

Întrebat luni dacă este iminentă o rupere a USL după Anul Nou, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns: "Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da".

Ponta îl atacă pe Antonescu: Şi-a minţit colegii. Antonescu: Am spus mereu adevărul. Nu-i permit lui Ponta să mă facă mincinos

Dar câtă vreme suntem în activitate, ca să spun aşa, câtă vreme lucrurile care ţin de guvernare, de legislaţie se desfăşoară normal, şi salut în sensul acesta faptul că PSD a înţeles să retragă Legea amnistiei sau să o amâne sau ce fac dânşii cu ea, dar în orice caz să nu mai fie agendă, încercăm să mergem înainte", a replicat Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele PNL a mai fost întrebat dacă vede o cale de împăcare cu Victor Ponta în acest moment.

"Pe mine nu mă mai interesează împăcări, nu mă mai interesează prietenii, când se ajunge la aşa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine mă interesează însă să salvăm decenţa. Pentru că dacă lucrurile capătă aspecte patologice, cu 12 oameni care erau...deja te sperii. Vreau însă să fim decenţi", a spus Antonescu.

Răspunsul lui Victor Ponta:

Răspunzând afirmaţiilor lui Crin Antonescu despre ruperea USL, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că dacă liberalul vrea să rupă alianţa, atunci să o rupă, precizând însă că el nu îşi doreşte acest lucru.

"Dacă vrea să îl rupă, să îl rupă (USL - n.r.). Eu nu vreau", a spus Ponta, întrebat despre afirmaţiile lui Antonescu.

Întrebat despre faptul că Antonescu a vorbit despre posibilitatea ruperii USL în condiţiile în care atacurile continuă, Ponta a spus: "Foarte bine, să nu mai facă declaraţii, nici în interior şi nici afară, să nu mai facă declaraţii neadevărate. Eu nu am nicio problemă. Eu nu am făcut decât să vă lămuresc asupra unor neadevăruri spuse de domnia sa".

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Victor Ponta USL rupere USL
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close