Antena 3 CNN Politică Proaspătul liberal Stănişoară: "Nu plec din PDL, dacă ar fi să plec, plec din politică"

Proaspătul liberal Stănişoară: "Nu plec din PDL, dacă ar fi să plec, plec din politică"

Proaspătul liberal Stănişoară: "Nu plec din PDL, dacă ar fi să plec, plec din politică"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mar 2013   •   20:59

"Nu plec din PDL, dacă ar fi să plec, plec din politică", "PSD şi PNL nu vor putea sfărâma niciodată PDL", "USL este o construcţie şubredă" - aceste declaraţii îi aparţin noului membru PNL Mihai Stănişoară şi au fost făcute în urmă cu mai puţin de un an.

Afirmaţiile au fost amintite românilor, în ediţia de miercuri a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.



"Noi, cei de la PDL, am demonstrat de nenumărate ori că suntem adevărate pietre tari pe care apele turmentate ale PSD şi PNL nu le vor putea sfărâma niciodată", spunea Mihai Stănişoară în mai 2012.


Astăzi, deputatul Mihai Stănişoară a anunţat că a luat decizia de a se înscrie în echipa Partidului Naţional Liberal după "o chibzuinţă intensă".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.
   
În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării. El a fost şi senator PDL.









×
Subiecte în articol: Mihai Stanisoara Subiectiv
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close