Antena 3 CNN Politică Război în PDL! Cezar Preda face declaraţii dure la adresa Elenei Udrea

Război în PDL! Cezar Preda face declaraţii dure la adresa Elenei Udrea

Război în PDL! Cezar Preda face declaraţii dure la adresa Elenei Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Sep 2012   •   23:02

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat joi, în deschiderea şcolii Tinerilor Democrat Liberali de la Eforie Nord, că principala greşeală făcută de fostele guvernări democrat-liberale a fost cea legată de comunicarea cu opinia publică, scrie Agerpres.

"Nu toţi gândim la fel şi nu toţi vedem drumul partidului în comunicare. Este extraordinar de greu, deschid o paranteză, să fii membru al unui partid care întotdeauna este singur împotriva tuturor. Ori eşti bun, ori te faci de râs. Ce am făcut noi ? Am făcut şi bine, am făcut şi rău. Am guvernat România. Peste tot o spunem că am făcut-o fără greşeală. Eu vă spun aici că am făcut-o cu mari greşeli. Cea mai mare greşeală este în comunicare. De patru ani de zile n-am comunicat decât cu Tălmăcean care dansa şi cu alţi doi-trei care explicau ducându-şi mâna pe păr cum văd ei politica", a declarat Cezar Preda.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus: "Am văzut o colegă de-a noastră, dispărută de ceva timp din comunicarea partidului care ne-a recomandat să avem o comunicare mai bună, că o creştem în sondaje".

"Eu îi spun că o să creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea. Câte un procent pe zi. Pentru că PDL stă acum în faţa unui Guvern şi a unor oameni politici care ne atacă în fiecare zi pe greşelile pe care le-am făcut. Nu pe ce am făcut bun. Nu contează în politică ce ai făcut bun, contează în politică ce ai făcut rău şi greşit", a declarat Cezar Preda, care, ulterior, fără a o nominaliza pe colega de partid, a sugerat că este vorba despre Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: cezar preda Elena Udrea
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close