Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Firea: Ar fi o greşeală să abandonăm guvernarea

Firea: Ar fi o greşeală să abandonăm guvernarea

Firea: Ar fi o greşeală să abandonăm guvernarea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   14:02

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, luni, că nu există elemente care să determine ieşirea PSD de la guvernare, aşa cum a solicitat Robert Negoiţă, vicepreşedinte al partidului.

Senatorul social-democrat spune că declaraţia lui Robert Negoiţă este într-o oarecare măsură firească, determinată de dezamăgirea pierderii alegerilor.

Firea susţine, însă, că nimeni nu trebuie învinovăţit pentru eşec.

"Ar fi o greşeală să abandonăm guvernarea, fără să pierdem majoritatea parlamentară. Ar fi o dezamăgire pentru cei care ne-au ales în Parlament, pentru a da acest guvern şi, pur şi simplu, ar fi de neînţeles. PNL să participe în alegeri, să le câştige pe cele parlamentare şi pe urmă să guverneze - aceasta este modalitatea firească şi cronologia normală pentru a ajunge la guvernare", a spus Gabriela Vrânceanu-Firea, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Cererea lui Robert Negoiţă a fost respinsă vehement de aproape toţi şefii PSD, inclusiv de Liviu Dragnea
.

Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare: Dăm ocazia domnului Iohannis să facă o altfel de politică

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele-verbale.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close