Antena 3 CNN Politică Rozalia Biro, după respingerea lui Băsescu: Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să aduc rezultate în cultură

Rozalia Biro, după respingerea lui Băsescu: Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să aduc rezultate în cultură

Rozalia Biro, după respingerea lui Băsescu: Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să aduc rezultate în cultură
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Aug 2014   •   12:12
Senatorul UDMR Rozalia Biro, nominalizată de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Culturii, dar respinsă de preşedintele Traian Băsescu, a declarat joi că "nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa".
 
"Regret că nu mi s-a dat posibilitatea să dovedesc cum poate un bun manager să aducă rezultate în cultură. Sunt convinsă că nu prin vorbe, ci prin fapte se dovedeşte competenţa. Aceasta este esenţa a ceea ce cred eu acum că trebuie spus", a spus Rozalia Biro, potrivit Agerpres.
 
Preşedintele Traian Băsescu a anunţat joi că a respins nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii şi Bugetului, respectiv Rozalia Biro şi Claudiu Manda.
 
"Oricând în timpul mandatului meu prim-ministrul o va propune pentru Ministerul Dezvoltării Regionale sau pentru Ministerul Transporturilor, care sunt legate de experienţa în administraţie, nu voi ezita să o numesc în această funcţie, dar nu la Ministerul Culturii, unde cunoaşterea limbii române este un lucru esenţial", a afirmat Băsescu.

Cine este Rozalia Biro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close