Antena 3 CNN Politică Secretari de stat şi consilieri ai lui Ponta, propuşi pentru AGA la mai multe companii de stat

Secretari de stat şi consilieri ai lui Ponta, propuşi pentru AGA la mai multe companii de stat

Secretari de stat şi consilieri ai lui Ponta, propuşi pentru AGA la mai multe companii de stat
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    20 Noi 2013   •   14:47
Mai mulţi secretari de stat din ministere şi doi consilieri ai premierului Victor Ponta au fost propuşi să facă parte din Adunările Generale ale Acţionarilor sau Consiliile de Administraţie de la Electrocentrale Bucureşti, Nuclearelectrica, Electrica, Hidroelectrica sau Complexul Energetic Oltenia, informează Mediafax.
 
Astfel, Ioana Maria Petrescu, consilier de stat la Cancelaria premierului Ponta, a fost propusă ca reprezentant al statului în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a societăţii Electrocentrale Grup Bucureşti.
 
Surse oficiale au declarat că pe lista de propuneri a fost inclusă şi Geanina Cristina Puşcaşu, actual consilier de stat în Guvern şi fostă asistentă la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sârbu, pentru postul de reprezentant a statului în AGA la Nuclearelectrica.
 
În acelaşi timp, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Gigel Paraschiv a fost propus pentru AGA la Societatea Comercială de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice ''Electrica'' S.A Bucureşti. 
 
Secretarul de stat în Departamentul pentru Energie Maricel Pop a fost propus ca membru în Consiliul de Administraţie la Hidroelectrica-Serv S.A.
 
Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca, este propus pentru AGA Societăţii Complexului Energetic Oltenia, subsecretarul de stat în cadrul Departamentului pentru Energie, Marcel Bogdan Pandelică, la AGA Electrica S.A., iar secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene Gabriel Onaca, pentru AGA de la Electrica Distribuţie Muntenia Nord Ploieşti.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close