Antena 3 CNN Politică Ilie Șerbănescu: În România se desfășoară un experiment de guvernare fără partide și fără Parlament

Ilie Șerbănescu: În România se desfășoară un experiment de guvernare fără partide și fără Parlament

Ilie Șerbănescu: În România se desfășoară un experiment de guvernare fără partide și fără Parlament
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Mar 2016   •   21:04
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a recunoscut, marți, că are ”o afiliere de idei” cu Monica Macovei, fost ministru PDL al Justiției.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament.

Totul, în condiţiile în care, desigur, ministrul Justiţiei nu are nicio atribuţie pe această temă.

”Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid”, a declarat, marți, ministrul Justiției, Raluca Prună.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Analistul economic Ilie Șerbănescu a explicat că faptele Ralucăi Prună sunt în linie perfectă cu misiunea Guvernului Cioloș.

După mine, ce face și ce spune doamna Prună este perfect consistent cu misiunea Guvernului Cioloș de a lichida și ultimele rămășite ale capitalului autohton și de a experimenta un fel de guvernare fără partide și fără Parlament. Asta este misiunea guvernului Cioloș, format din oameni care nu vin din țară, ci de la Bruxelles, asta este comanda de la Bruxelles, asta se face. Eu consider că doamna ministru este perfect coerentă cu acestă misiune.”



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close