Antena 3 CNN Politică Sondaj: Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să conducă PNL

Sondaj: Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să conducă PNL

Sondaj: Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să conducă PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    12 Iun 2014   •   20:14

Un sondaj realizat de Operations Research arată că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu trebuie să preia conducerea PNL în locul lui Crin Antonescu.

Sondajul, realizat în perioada 5-10 iunie, a fost prezentat de Dana Grecu, joi seară, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei".

42% dintre cei întrebaţi sunt total de acord ca Tăriceanu să fie preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Invitaţii Danei Grecu au comentat rezultatele acestui sondaj. Senatorul Sorin Ilieşiu a declarat că se bucură foarte mult de acest sondaj.

"Peste două săptămâni va fi congres PNL. Domnul Tăriceanu este membru PNL şi normal ar fi ca majoritatea membrilor PNL să-l aleagă(...). Cum poţi să stai mult pe gânduri între domnul Iohannis care nici nu cunoaşte istoria PNL şi domnul Tăriceanu care reprezintă simbolul liberalismului românesc?", a spus Sorin Ilieşiu.

Potrivit acestuia, "singurul ministru liberal român este domnul Tăriceanu". "Nu e o coincidenţă faptul că este primul ministru în timpul căruia românii au dus-o cel mai bine în ultimii 75 de ani", a mai spus Ilieşiu.

Liberalul Mihai Voicu a declarat că nu contestă sondajul din punct de vedere al datelor, dar ar trebui întrebaţi votanţii PNL.

"Dacă întrebaţi PSD-iştii, care reprezintă 37%, cât au luat la alegeri, normal că vor dori ca PNL-ul să fie condus de unul de-al lor", a spus Mihai Voicu.

Citeşte şi:

Lovitura care schimbă planul lui Băsescu. Tăriceanu lansează Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close