Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Iohannis, calul troian al lui Traian

Subiectiv. Iohannis, calul troian al lui Traian

Subiectiv. Iohannis, calul troian al lui Traian
04 Iun 2014   •   21:16
Klaus Iohannis a intrat în PNL la 20 februarie 2013, pentru ca trei zile mai târziu să fie ales de congres prim-vicepreşedinte al partidului.

În 2007, Băsescu l-a decorat pe Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României", iar la europarlamentarele din 2009, a susţinut din umbră candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare, ulterior deschizând cabinet parlamentar chiar la Sibiu

Chiar dacă, în octombrie 2009, când a fost propus premier din partea PSD, PC, UDMR, PNL şi minorităţi, Iohannis nu a fost acceptat de prietenul Băsescu, acum, după 5 ani, Iohannis revine în prim-plan pentru o funcţie şi mai înaltă, fiind vehiculat ca posibil candidat la Preşedinţie. În plus, făcând anumite jocuri, Iohannis i-a luat locul şi lui Crin Antonescu în fruntea PNL.

În doar o săptămână, PNL a fost mutat de la ALDE la PPE, Crin Antonescu a fost eliminat atât de la şefia PNL, cât şi din cursa prezidenţială. Cu aceeaşi viteză, Klaus Iohannis i-a luat locul şi e deja văzut omul providenţial pentru dreapta din România, crescând în sondaje ca voinicul din poveste.

Informaţiile au fost prezentate şi comentate în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.


 
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close