Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a început manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Traian Băsescu a început manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Traian Băsescu a început manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Apr 2015   •   08:33
Traian Băsescu vrea să ajungă din nou la putere şi a început manevrele pentru alegerile de anul viitor, sub sigla PDL. Fostul preşedinte a înregistrat marca la OSIM şi va transforma PMP în PDL.
 
Se pare că pentru alegerile locale şi parlamentare, Băsescu va zâmbi din afişe, recomândându-le alegătorilor să voteze candidaţii garantaţi de el, din noul Partid Democrat. 
 
Potrivit unor surse din PMP, strategia presupune ruperea protocolului încheiat cu partidul lui Dan Diaconescu, PPDD. Traian Băsescu se reinventează şi vrea să elimine tot ce ar putea dăuna imaginii sale, inclusiv pe Elena Udrea, care nu se mai regăseşte pe lista deputaţilor PMP. De altfel, întreg Partidul Mişcarea Populară ar urma să dispară şi să revină sub numele şi sub sigal PDL. 
 
Vasile Blaga, ultimul lider al Partidului Democrat Liberal, actual co-preşedinte al PNL, susţine că demersul este ilegal şi a contestat decizia OSIM.
 
În urmă cu doi ani, în bine-cunoscutul "mesaj de la perdeluţă", Traian Băsescu îşi lua adio de la PDL. Fostul preşedinte era dezamăgit că democrat-liberalii nu o aleseseră pe Elena Udrea şefă de partid, ci pe Vasile Blaga. 
 
Se pare însă că, pentru Traian Băsescu o despărţire definitivă durează doar doi ani. 
 

×
Subiecte în articol: manevre alegeri sigla pdl presedinte PMP osim
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close