Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, atac la Călin Popescu Tăriceanu

Traian Băsescu, atac la Călin Popescu Tăriceanu

Traian Băsescu, atac la Călin Popescu Tăriceanu
de S.T.    |    17 Apr 2015   •   14:12

După ce a atacat oamenii din justiţie , jurnaliştii şi mai mulţi politicieni, Traian Băsescu a pus acum tunurile pe Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl numeşte "liberalul roşu", într-o nouă postare pe Facebook.

Atacurile lui Băsescu vin după ce şeful Senatului a declarat, la un seminar, că românii din străinătate ar fi capabili să îşi vândă votul pe un mic şi o bere.

"El crede că totul se tranzacţionează, inclusiv sufletul sau dragostea de ţară. Şi pentru că vorbeşte de cumpărat voturi, o să-i amintesc că, în 2008, când a distrus finanţele ţării pentru a cumpăra voturi cu bani publici, ţara a fost salvată chiar de remiterile românilor din diaspora, pe care acum îi desconsideră", a scris fostul preşedinte.

Nici Victor Ponta sau Klaus Iohannis nu scapă de atacurile lui Băsescu. "Oare de ce PSD-iştii lui Ponta şi PNL-liştii lui Iohannis, cot la cot, în Parlament, au respins legea votului prin corespondenţă iniţiată de Eugen Tomac? O fi un USL deghizat?", mai scrie Băsescu.

 
Liberalul roşu şi românii din diasporaAm văzut şi auzit declaraţiile “liberalului roşu“ cu referire la mici şi bere sau...

Posted by Traian Băsescu on 17 Aprilie 2015

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close