Antena 3 CNN Politică Udrea şi Igaş împotriva reorganizării teritoriale: Miniştrii cred că măsura este inoportună

Udrea şi Igaş împotriva reorganizării teritoriale: Miniştrii cred că măsura este inoportună

Udrea şi Igaş împotriva reorganizării teritoriale: Miniştrii cred că măsura este inoportună
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iun 2011   •   09:01

Elena Udrea şi Traian Igaş respingeau, în urmă cu o lună, ideea reorganizării teritoriale a României. Un document în acest sens, semnat de cei doi miniştri, a fost prezentat presei de preşedintele PSD, Victor Ponta.

Liderii opoziţiei au declarat ca vor răspunde invitaţiei lui Traian Băsescu, de a merge la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre reorganizarea administrativă.  Ei consideră că în acest fel îi pot transmite mai bine opinia lor.

În urmă cu o lună, înainte ca Traian Băsescu să-şi anunţe intenţia privind reorganizarea teritorială, miniştrii Turismului şi de Interne considerau inoportună o asemenea măsură.

Documentul este datat 17 mai şi a ajuns la PSD în urma unei interpelări a deputatului social-democrat Anghel Stanciu. Liderii Opoziţiei vor merge lunea viitoare la Cotroceni, la invitaţia lui Traian Băsescu, pentru a discuta despre reorganizarea teritorială.  Liderii USL susţin că altele sunt priorităţile în acest moment.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele parlamentare la consultări, pe 21 iunie. Temele de discuţie propuse vizează revizuirea Constituţiei şi reorganizarea administrativă.

 







×
Subiecte în articol: Elena Udrea Traian Igas
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close