Antena 3 CNN Politică Un nou tun dat de apropiaţii familiei şefului CJ Prahova. Mircea Cosma dă milioane pentru firma de casă

Un nou tun dat de apropiaţii familiei şefului CJ Prahova. Mircea Cosma dă milioane pentru firma de casă

Un nou tun dat de apropiaţii familiei şefului CJ Prahova. Mircea Cosma dă milioane pentru firma de casă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Dec 2013   •   13:15

Reporterii Antenei 3 au descoperit un nou tun dat de apropiaţii familiei preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Firma CONTI, cea care a avut afaceri strânse cu fiul şefului CJ, a primit peste două milioane de lei pentru o sală de sport într-o comună din judeţ. Banii au venit, în cea mai mare parte, de la Consiliul Judeţean.

La trei săptămâni de la inaugurarea aceste săli de sport, Consiliul Judeţean a mai alocat încă 100.000 de lei pentru aceeaşi sală, într-o localitate care are doar 2.000 de locuitori.
 
Există şi informaţii că Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, ar avea un teren în comun cu această firmă. El ar fi vândut acestei companii un imobil cu 134.000 de euro.

Este aceeaşi firmă care a prins contractul de anvelopare al spitalului Judeţean Ploieşti şi aceeaşi firmă care a avut un teren în proprietate împreună cu familia Cosma şi de la care deputatul Vlad Cosma a luat anul trecut 134.000 de euro, potrivit propriei sale declaraţii de avere. 

Banii spitalului GROAZEI din Ploieşti, în conturile familiei Cosma

Citiţi şi Beizadea urmărită penal. Fiica şefului CJ Prahova, Andreea Cosma, acuzată de evaziune fiscală într-un dosar de 35 milioane euro
 

×
Subiecte în articol: Mircea Cosma vlad cosma andreea cosma
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close