Antena 3 CNN Politică Va PLĂTI cineva după EŞUAREA operaţiunii de salvare în cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc? Ce spune Arafat

Va PLĂTI cineva după EŞUAREA operaţiunii de salvare în cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc? Ce spune Arafat

Va PLĂTI cineva după EŞUAREA operaţiunii de salvare în cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc? Ce spune Arafat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Mai 2015   •   22:37

Fondatorul SMURD, Raed Arafat, a spus că nu are nimic să le reproşeze salvatorilor care au încercat, fără succes, să oprească o femeie să se arunce de pe bloc şi nu crede că va cere demitere cuiva din echipa respectivă.

 
Întrebat dacă le reproşează ceva celor care s-au ocupat de operaţiunea de salvare în cazul femeii sinucise, medicul Arafat a negat.
 
"Cred că este incorect să vin să reproşez de aici celor care au lucrat acolo", a spus Raed Arafat, secretar de stat în MAI, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.
 
De asemenea, întrebat dacă va cere demiterea vreunui membru din echipă, Arafat a arătat că nu se gândeşte la acest lucru.
 
"Numai şi numai dacă ceva nu s-a respectat într-un mod flagrant şi neglijent", a răspuns oficialul din Ministerul de Interne.
 
Medicul a spus că echipa de salvatori a abordat toate posibilităţile pentru a o determina pe femeia urcată pe bloc să nu se arunce de acolo şi susţine că perna de salvare ajunsese la locul tragediei cu o oră şi jumătate înainte de actul sinuciderii.
 
"Ei (salvatorii - n.r.) au abordat toate posibilităţile", a adăugat Arafat, care a mai spus că femeia înconjurată de salvatori nu a putut fi convinsă să renunţe la actul sinucigaş.
 
Mai mult, "astfel de cazuri se întâmplă şi în alte ţări, dar nu se ştie public, şi se întâmplă şi acest situaţii, pentru că altfel nu ar fi nicio diferenţă între noi şi Dumnezeu", a spus medicul Raed Arafat.
 
"O să dăm răspunsuri clare cel târziu luni, poate mâine, când vom avea raportul", a conchis oficialul din MAI.

Femeia de 53 de ani care spunea că vrea să se sinucidă s-a aruncat de pe blocul situat pe Calea Victoriei. După mai mult de 36 de ore în care pompierii şi oamenii au încercat să o convingă să coboare, femeia a căzut în gol de pe clădire

Arafat explică de ce a EŞUAT operaţiunea de salvare în cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close