Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, anunţ pe Facebook despre creşterea salariului mediu net: "Economie, nu politică!"

Victor Ponta, anunţ pe Facebook despre creşterea salariului mediu net: "Economie, nu politică!"

Victor Ponta, anunţ pe Facebook despre creşterea salariului mediu net: "Economie, nu politică!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Aug 2015   •   18:28

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, că mărirea salariului mediu, aşa cum indică datele publicate de Institutul Național de Statistică, reprezintă o veste bună pentru angajaţi, dar îngrijorătoare pe termen lung pentru firme şi a susţinut că soluţia de politică publică de contracarare este relaxarea prevăzută de noul Cod fiscal.

"Ştirea este foarte bună pentru angajaţii din România pentru că văd în buzunarul lor rezultatele bune — plus 8% salariu cu inflaţie 0 și scăderea prețurilor la alimente cu cca. 10% ( din scăderea TVA ). Știrea este însă îngrijorătoare pe termen lung pentru companii și firme. Creşterea salariilor se simte în preţul final şi deci în competitivitate. Singura soluție de politică publică de contracarare este relaxarea fiscală prevăzută de Codul fiscal!! Economie nu Politică — acum aţi înţeles stimaţi penelişti/pedelişti! Sau mai trebuie să facem o consultare ca să vă daţi seama ce aţi votat în unanimitate în urmă cu două luni???" a scris premierul, pe Facebook.

Câştigul salarial mediu nominal net a fost de 1.818 lei în iunie, în creştere faţă de luna precedentă cu 12 lei (+0,7%), arată datele publicate joi de Institutului Național de Statistică (INS). Comparativ cu luna iunie a anului precedent, câștigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,8%.

 
O noua stire importanta - si din nou despre "Economy - doamnelor si domnilor de la PNL/PDL" :...

Posted by Victor Ponta on 7 August 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close