Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, desemnat după discuţii cu preşedintele Iohannis

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, desemnat după discuţii cu preşedintele Iohannis

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, desemnat după discuţii cu preşedintele Iohannis
15 Mai 2015   •   12:40

Premierul Victor Ponta a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnării sale la un an de închisoare cu suspendare.

Persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, rămas vacant după demisia lui Liviu Dragnea, va fi nominalizată după discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Vom discuta în cadrul partidului şi cu preşedintele Iohannis pentru a face o nouă nominalizare. Referitor la funcţia politică din PSD, eu am fost ales împreună cu Dragnea, am făcut echipă şi cred că, luni, colegilor noştri trebuie să le spunem ce am putut să facem împreună şi ce avem de făcut în viitor pentru ca PSD, într-o democraţie, să poată participa la alegeri şi, aşa cum s-a întâmplat de foarte multe ori, să le şi câştige", a spus Ponta.
   
Premierul a precizat că, sâmbătă, se va afla alături de Liviu Dragnea în Târgiu Jiu şi Craiova, pentru începerea unor proiecte în care Dragnea s-a implicat foarte mult.

Liviu Dragnea a anunţat că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat vineri la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close