Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN2 Urziceni - Buzău. Patru adulţi şi trei copii au fost răniţi

Accident grav pe DN2 Urziceni - Buzău. Patru adulţi şi trei copii au fost răniţi

Accident grav pe DN2 Urziceni - Buzău. Patru adulţi şi trei copii au fost răniţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Noi 2012   •   15:55

Şapte persoane, patru adulţi şi trei copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 2 Urziceni-Buzău, în localitatea ialomiţeană Cotorca, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în afara şoselei.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, cei şapte se aflau într-un autoturism Chrysler, care se deplasa dinspre Buzău spre Capitală. La un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, aceasta răsturnându-se în afara şoselei.
   
"Sunt şpate persoane implicate în accident, patru adulţi şi trei copii. Unul dintre cei mici este în stare gravă şi va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la o clinică din Bucureşti, ceilalţi, adulţii şi doi copii, au zgârieturi şi leziuni uşoare, fiind preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital", a declarat putătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, agent Iulia Fecioru.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, copilul a fost preluat de elicopterul SMURD, iar traficul rutier în zona accidentului se deşfăşoară îngreunat.

×
Subiecte în articol: accident DN2 copii raniti victime Chrysler
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close