Antena 3 CNN Actualitate Autorităţile prahovene iau primele măsuri pentru bolnavii umiliţi. Oamenii nu vor mai fi chemaţi la comisia de reevaluare

Autorităţile prahovene iau primele măsuri pentru bolnavii umiliţi. Oamenii nu vor mai fi chemaţi la comisia de reevaluare

Autorităţile prahovene iau primele măsuri pentru bolnavii umiliţi. Oamenii nu vor mai fi chemaţi la comisia de reevaluare
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    15 Mai 2013   •   12:11

Autorităţile prahovene au luat primele măsuri în scandalul oamenilor cu handicap umiliţi la Protecţia Socială Prahova.

În ultimul ceas, şefii au decis ca bolnavii cu handicap permanent să nu mai vină personal la reevaluare, ci să trimită doar dosarele. În plus, comisia va da bonuri de ordine pentru a evita cozile.

A fost nevoie de un scandal uriaş ca să se ajungă aici, deşi măsurile puteau fi luate de mult. Se pare că indolenţa funcţionarilor statului a fost prea mare. 

"Nu am cum să modific ADN-ul". Bolnavi de sindromul Down, UMILIŢI de comisia de evaluare

Culmea, şefa de la Protecţia Socială Prahova crede că de vină pentru umilirea bătrânilor sunt televiziunile, pentru că difuzează imaginile dramatice, nu oamenii din subordinea ei, care îi supun la astfel de chinuri.
 
Ministerul Muncii verifică activitatea Comisiei din Prahova, iar primele rezultate ale controlului vor fi făcute publice astăzi.

Aşteptăm în continuare mesajele voastre legate de problemele întâmpinate la comisiile de reevaluare a persoanelor cu handicap pe adresa de mail [email protected].

Citeşte şi:

Ce explicaţii are ministrul Muncii pentru situaţiile umilitoare la care sunt supuse persoanele cu handicap

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, despre umilirea persoanelor cu handicap: Este o întâmplare

×
Subiecte în articol: scandal prahova
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close