Antena 3 CNN Actualitate Autorul masacrului din Toulouse ar putea comite noi crime! "Există o periodicitate de 4 zile între atacuri"

Autorul masacrului din Toulouse ar putea comite noi crime! "Există o periodicitate de 4 zile între atacuri"

Autorul masacrului din Toulouse ar putea comite noi crime! "Există o periodicitate de 4 zile între atacuri"
Sursa foto: Foto: AP
20 Mar 2012   •   20:11

Cele şapte victime ale atacurilor armate din Franţa au fost împuşcate în cap, de la distanţă mică, afirmă procurorul Francois Molins, avertizând că autorul ar putea comite noi crime, informează AFP.
   
"Cele şapte victime au fost împuşcate în cap de la distanţe mici; nicio pistă nu este abandonată", a declarat procurorul.
   
"Am observat şi periodicitatea de patru zile între atacuri, dar nu există nicio certitudine; autorul ar putea ataca din nou", a avertizat procurorul.
   
Bărbatul care a asasinat militari şi evrei la Toulouse şi Montauban (sud-vest) nu a fost încă identificat de autorităţi. Ministrul francez de Interne, Claude Guéant, a precizat însă că un martor ocular l-a văzut pe atacator cu o "cameră de luat vederi mică în jurul gâtului".

Luni dimineaţa, trei copii şi un profesor au fost omorâţi pe loc de către un criminal în serie, iar un adolescent rănit, în vârstă de 17 ani, a decedat între timp. Se pare că ucigaşul acestora este şi autorul crimelor de săptămâna trecută, în care au fost omorâţi trei militari.

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close