Antena 3 CNN Actualitate Avocat: Mircea Băsescu are mari probleme de sănătate

Avocat: Mircea Băsescu are mari probleme de sănătate

Avocat: Mircea Băsescu are mari probleme de sănătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Iun 2014   •   14:15

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, are mari probleme de sănătate, spune avocatul său.

De altfel, fratele preşedintelui ar fi fost operat pe inimă în urmă cu cinci ani, iar de atunci urmează un tratament medicamentos. 

Judecarea contestaţiei lui Mircea Băsescu faţă de arestarea sa în dosarul traficului de influenţă s-a încheiat, iar instanţa a rămas în pronunţare, fratele preşedintelui fiind dus înapoi în arestul Poliţiei Capitalei, după terminarea procesului.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.
 
VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.


Fiul lui Bercea Mondial: 300.000 de euro au ajuns la Traian Băsescu

Cu 
fratele în arestginerele urmărit penal şi o cerere oficială a Parlamentului să demisionezeTraian Băsescu a plecat joi să reprezinte România la Bruxelles, la Consiliul European

Şeful statului va trebui să explice în faţa liderilor Europei cum a luat fratele său bani de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scăpa pe acesta de închisoare, aşa cum reiese din înregistrările făcute publice de familia clanului.

Citiţi şi 
Băsescu: Parlamentul României a FRATERNIZAT cu clanul Bercea. Acest clan a fost condamnat prima dată în mandatul meu

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close