Antena 3 CNN Actualitate Beizdeaua Andrei Andronie vrea pace cu rudele victimelor sale

Beizdeaua Andrei Andronie vrea pace cu rudele victimelor sale

Beizdeaua Andrei Andronie vrea pace cu rudele victimelor sale
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
10 Oct 2014   •   14:36

Andrei Andronie susţine că a luat legătura cu rudele victimelor accidentului pe care l-a provocat în 2011, pentru a le acorda un sprijin. Varianta este însă infirmată de familii.

Cele două părţi au dat din nou astăzi ochii la Curtea de Apel Bucureşti, la al doilea termen de judecată în proces. Tatăl lui Andronie spune că speră ca fiul lui să ia o pedeapsă cât mai mică pentru ca îşi recunoaşte vinovăţia.

Agitat şi cu faţa în pământ, spre deosebire de alte dăţi când sfida pe toată lumea, Andrei Andronie a evitat de această dată să dea ochii cu rudele victimelor. Rudele celor doi oameni pe care Andronie i-a omorât spun că n-au primit nici scuze nici ajutor de la beizadea.

De cealaltă parte, tatăl tânărului spune că speră într-o pedeapsă cât mai blândă pentru fiul său, argumentând că acesta este student şi a fost şi angajat.

In 2011, aflat sub influenta alcoolului la volanul unui bolid, Andronie a spulberat un taxi, pe un bulevard din Capitala. Taximetristul si clienta din masina, o tanara de 22 de ani, au murit pe loc. Cu 144 de kilometri pe ora, beizadeaua fugea de politie cand a provocat tragedia.

Pentru faptele sale, Andrei Andronie a fost condamnat în primă instanţă la 5 ani şi jumtate de închisoare cu executare, dar după o lună de detenţie a fost eliberat de Tribunalul Bucureşti.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close