Antena 3 CNN Actualitate Boldea nu a venit la audieri la DIICOT. Procurorii pot emite acum mandat de aducere

Boldea nu a venit la audieri la DIICOT. Procurorii pot emite acum mandat de aducere

Boldea nu a venit la audieri la DIICOT. Procurorii pot emite acum mandat de aducere
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Mar 2012   •   16:16

Deputatul Mihail Boldea nu s-a prezentat, miercuri, la audieri la sediul DIICOT Galaţi. Cele 24 de ore de la aducerea citaţiei au expirat.

Procurorii pot emite acum mandat de aducere.

Deputatul Mihail Boldea, cercetat pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro, a fost citat să se prezinte miercuri la sediul DNA Galaţi. Boldea a fost aşteptat, miercuri dimineaţă, şi la DIICOT.

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea (fost PDL).
   
Cererea ministrului Justiţiei privind ridicarea imunităţii parlamentare a deputatul Mihail Boldea a fost votată, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru adoptarea acesteia fiind necesare voturile a jumătate plus unul din numărul parlamentarilor prezenţi.
   
Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT. Din grupare mai făceau parte un avocat şi un fost membru al Curţii de Arbitraj Galaţi.


×
Subiecte în articol: audieri procurori mihail boldea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close