Antena 3 CNN Actualitate Caz fără precedent la Tulcea. Toţi şoferii care asigurau transportul public în comun, disponibilizaţi. Posturile lor, imediat desfiinţate

Caz fără precedent la Tulcea. Toţi şoferii care asigurau transportul public în comun, disponibilizaţi. Posturile lor, imediat desfiinţate

Caz fără precedent la Tulcea. Toţi şoferii care asigurau transportul public în comun, disponibilizaţi. Posturile lor, imediat desfiinţate
de O.P.    |    25 Iul 2014   •   06:00

Caz fără precedent în oraşul Tulcea. Şoferii care asigurau transportul public în comun au fost disponibilizaţi în mod abuziv.  După ce şi-au recâştigat locurile de muncă în instanţă, nu au mai avut unde să se intoarcă pentru că posturile lor au fost desfiinţate. 

Oamenii, rămaşi fără nicio sursă de venit s-au văzut în imposibilitatea de a-şi mai întreţine familiile sau de a-şi plăti datoriile. 

Acum aproape doi ani, soferii Companiei de Transport din Tulcea au intrat în grevă  nemulţumiţi de condiţiile de muncă dar şi de întârzierea salariilor. Şefii companiei i-au dat afară şi au angajat şoferii unei firme private.

Ramaşi pe drumuri, oamenii se lupta cu datoriile la bănci.
Pentru toate abuzurile care se fac oamenii văd un singur autor moral - primarul Constantin Hogea. Ei spun că primarul PDL le-ar bune şi beţe în roate şi atunci când îşi caută un alt loc de muncă.

Primarul PDL Constantin Hogea are grave probleme cu legea. A pierdut anul acesta un proces cu ANI, după ce nu a putut să justifice peste 77.000 de euro, bani cu care şi-a achiziţionat o casă şi un spaţiu de producţie.

×
Subiecte în articol: disponibilizari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close