Antena 3 CNN Actualitate Cum au murit cei doi români ţinuţi ostatici în Algeria

Cum au murit cei doi români ţinuţi ostatici în Algeria

Cum au murit cei doi români ţinuţi ostatici în Algeria
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    22 Ian 2013   •   15:12

Cei doi români ucişi în atentatul terorist de la In Amenas, din Algeria, au suferit multiple traumatisme care ar fi putut fi provocate de suflul unor explozii puternice, arată primele date ale autopsiei făcute la Ploieşti, potrivit unor surse apropiate anchetei, informează Mediafax.

Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale lui Tiberiu Ionuţ Costache şi Mihail Marius Bucur, cei doi ingineri români morţi ucişi în atacul terorist de la rafinăria din Algeria, au fost scoase marţi după-amiază din sediul Serviciului de Medicină Legală Prahova unde a fost făcută necropsia.

Sursele citate spun că feţele acestora nu erau distruse şi că ambii au putut fi identificaţi de către familii.

DIICOT a deschis o anchetă în acest caz.

Sicriele cu trupurile celor doi români au fost scoase din sediul Serviciului de Medicină Legală de către militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi transportate către biserici în camioane ale MAI.

Trupul neînsufleţit al lui Mihail Marius Bucur a fost dus la Biserica "Sf. Pantelimon" din Ploieşti, iar trupul neînsufleţit al celui de-al doilea român este transportat către localitatea natală a acestuia, Bărcăneşti.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi români ucişi în Algeria, în atentatul terorist de la In Amenas, au fost transportate, marţi, la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti.

Tiberiu Costache, în vârstă de 36 de ani din Bărcăneşti şi Mihail Bucur, de 40 de ani, din Ploieşti, au murit în urma atacului terorist de la rafinăria din In Amenas, din Algeria.

Tiberiu Costache era tatăl unui băieţel de aproximativ şase ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea. Mihail Bucur avea doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de trei ani.

Ambii lucrau ca ingineri pe platforma petrolieră şi amândoi petrecuseră în România sărbătorile de iarnă şi revelionul şi se întorseseră în Algeria cu câteva zile înaintea atacului.

Citeşte şi MAE: Al treilea român care a fost eliberat din Algeria a ajuns în ţară




×
Subiecte în articol: Algeria
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close