Antena 3 CNN Actualitate După accidentul soldat cu trei morţi, Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

După accidentul soldat cu trei morţi, Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

După accidentul soldat cu trei morţi, Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Oct 2011   •   22:53

Realizatorul TV Şerban Huidu, implicat, duminică, într-un accident rutier soldat cu trei morţi, s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog, informează Mediafax citând postul TV la care lucra ziaristul.

Cu o seară înainte, Huidu a transmis un mesaj populaţiei. "Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor (ale victimelor - n.r.). Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spunea realizatorul TV în mesajul său.

Marţi, Parchetul Judecătoriei Braşov a început urmărirea penală faţă de realizatorul Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul de circulaţie petrecut pe raza localităţii Timişul de Sus, judeţul Braşov, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătorie Braşov au dispus, la data de 18.10.2011, începerea urmăririi penale faţă de Şerban Sebastian Huidu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (trei victime)", a informat Biroul de presă al Ministerului Public.

Cele trei persoane care au murit în urma accidentului provocat de realizatorul TV Şerban Huidu erau colegi la o firmă din Braşov, Ioan Garbis şi Magda Drăghici fiind patronii, iar Ştefan Lungu Balogh, şoferul. Duminică, aceştia se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.

Lungu Ştefan Balogh, de 65 de ani şi Magda Drăghici, de 54 de ani, au murit la locul accidentului, imediat după impact, iar Ioan Garbis, de 57 de ani, a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean Braşov.

Ştefan Lungu Balogh a fost înmormântat marţi după-amiază, într-un cimitir din Braşov. Marţi seară, sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celorlalte două victime ala accidentului au fost depuse la capele.

Cei trei se aflau, duminică, în autoturismul Dacia Logan care a fost lovit de maşina de teren Mercedes condusă de realizatorul TV Şerban Huidu.

Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. pe oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close