Antena 3 CNN Actualitate Fii la putere! Mănăstirea Dragomirna, locul în care istoria se întâlneşte cu liniştea şi spiritualitatea

Fii la putere! Mănăstirea Dragomirna, locul în care istoria se întâlneşte cu liniştea şi spiritualitatea

Fii la putere! Mănăstirea Dragomirna, locul în care istoria se întâlneşte cu liniştea şi spiritualitatea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Iun 2015   •   14:48

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine în oraş! Timp de două săptămâni, toate vedetele noastre străbat ţara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la înfiinţarea postului nostru, cei mai cunoscuţi ziarişti din România vor intra în casă nu doar prin intermediul televizorului.

Îi veţi vedea pe ziariştii voştri favoriţi în centrul oraşului, în parc, la terasă, la cumpărături. Vin să spună povestea oraşului şi a oamenilor săi. 

Nu ezitaţi să staţi de vorbă cu ei şi să faceţi selfi-uri pe care mai apoi să le postaţi pe pagina de Facebook Antena 3 România. Fii la putere! 

Maica stareţă Macrina şi preotul Vasile Ilieş, de la mănăstirea Dragomirna, din Suceava, au vorbit cu reporterii Antenei 3 despre acest loc plin de istorie şi încărcat cu linişte.
 
Străinii vin în mică măsură la această mănăstire, pentru că lăcaşul nu este inclus în traseele turistice, a spus maica stareţă Macrina.
 
"E un loc plin de spiritualitate", a completat părintele Vasile Ilieş. 

×
Subiecte în articol: Fii la putere Suceava
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close