Antena 3 CNN Actualitate GOLANI DE LUX - dezvăluiri şocante despre judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, fost Ceauşescu

GOLANI DE LUX - dezvăluiri şocante despre judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, fost Ceauşescu

GOLANI DE LUX - dezvăluiri şocante despre judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, fost Ceauşescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Sep 2012   •   17:55
Judecătorul Curţii Constituţionale, Petre Lăzăroiu, fost Petre Ceauşescu, care şi-a schimbat numele după decembrie 1989, a avut o problemă gravă în perioada studenţiei, care pune sub semnul întrebării moralitatea sa.

Petre Ceauşescu a fost dat în judecată în 1977 (pe când se afla în ultimul an la Facultatea de Drept) de către o chelneriţă pe care a cunoscut-o într-o tabără studenţească la Pârâul Rece, organizată în vara anului 1976, pentru recunoaşterea paternităţii şi stabilirea pensiei alimentare.

Deşi a negat că este tatăl copilului, în final, Tribunalul Vâlcea a stabilit că Petre Ceauşescu este părintele natural al lui Mandache Ciprian Flavius, născut la 27 aprilie 1977. Decizia este definitivă.

Lumeajustitiei.ro a prezentat în premieră nu doar decizia Tribunalului Vâlcea, dar şi fragmente din cartea intitulată „Golani de lux”  a avocatului Titus Spânu, cel care în 1997 a apărat-o pe chelneriţă în procesul intentat lui Petre Ceauşescu, actualul judecător al Curţii Constituţionale Petre Lăzăroiu.

Dosarul nr. 2515/1997 al Judecătoriei Dragaşani, cu obiect stabilire paternitate. Aurelia Mandache din Braşov l-a chemat în judecată pe pârâtul Petre Ceauşescu, născut în comuna Glavile, judeţul Vâlcea, pentru a se stabili că acesta este tatăl minorului Mandache Ciprian Flavius, născut la 27 aprilie 1977.

În motivarea acţiunii, reclamanta a arătat că la începutul lunii august 1976, fiind elevă practicantă la o cantină din Staţiunea Pârâul Rece, l-a cunoscut pe pârâtul Petre Ceauşescu, aflat într-o tabără studenţească şi la foarte scurt timp a întreţinut cu acesta „relaţii intime”.

Reclamanta Aurelia Mandache a rămas gravidă, fapt pentru care l-a înştiinţat pe pârât însă „acesta a manifestat dezinteres. Aceeaşi atitudine a manifestat faţă de copil şi după naşterea acestuia”. Fără a-şi îndeplini rolul activ şi fără a administra toate probele, un anume judecator Ilie, secretar de partid, a respins acţiunea. Reclamanta a declarat recurs, iar avocatul reclamantei Titus Spânu a sesizat Ministerul Justiţiei faţă de atitudinea neprofesionistă şi partinică a Judecatoriei Dragasani.

Citeşte articolul integral pe lumeajustitiei.ro

×
Subiecte în articol: Petre Lazaroiu chelnerita
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close