Antena 3 CNN Actualitate Mărturii contradictorii în cazul lui Şerban Huidu. Ce au declarat martorii audiaţi până acum

Mărturii contradictorii în cazul lui Şerban Huidu. Ce au declarat martorii audiaţi până acum

Mărturii contradictorii în cazul lui Şerban Huidu. Ce au declarat martorii audiaţi până acum
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Oct 2011   •   09:27
Şapte martori ai accidentului provocat de Şerban Huidu au fost audiaţi până acum de procurorii şi poliţiştii braşoveni. Potrivit unor surse judiciare, declaraţiile acestora ar fi contradictorii.

Mai mulţi martori susţin varianta depăşirii neregulamentare. Aceasta variantă este contrazisă de cei care susţin că maşina la volanul căreia se afla Huidu a derapat.

Cea de-a doua variantă este susţinută şi de cumnatul lui Şerban Huidu, care spune că nu avea cum să fie depăşit, pentru că se afla în maşina din faţă.

Există şi un martor care susţine că, în cazul în care Loganul ar fi rulat cu viteză mai mică, impactul ar fi putut fi evitat.

Autorităţile urmează să efectueze noi audieri. Şerban Huidu va fi audiat, vineri dimineaţă, la ora 9.30.

Procurorii au început, marţi, urmărirea penală împotriva lui Şerban Huidu. Acesta este urmărit pentru ucidere din culpă.

Aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane. Toate trei şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Soţia realizatorului tv a suferit mai multe fracturi, iar copiii săi au suferit leziuni minore.




×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close